محصولات غذايي و نوشيدني آنتاليا تركيه

۱۷ بازديد

محصولات غذايي و نوشيدني آنتاليا تركيه
محصولات غذايي آنتاليا تركيه
غذاهاي تركي يكي از غني ترين غذاهاي جهان است كه امپراطوري عثماني غذاهاي تركيه بعنوان يك رفاه نشان داده است.سبك غذا يوروك به فرهنگ تغذيه آنتاليا غالب است.سبك غذا يوروك از دام و گندم تشكيل شده است.اگرچه سبزيجات تازه، گندم و ذرت بيشتر در مناطق داخلي وجود دارد.شما گردشگران تور آنتاليا مي توانيد تمامي غذاهاي جهان در هتل و رستوران هاي آنتاليا تهيه كنيد.اما برخي از مواد غذايي خاص منطقه:  SAC kavurma( گوشت)،kabab  Tandır( متا)، Kolle با انواع مختلف ذرت ، ميوه طعم دهنده، قند اضافه شده، گوجه فرنگي، گندم و حلوا مخلوط كنيم.


صبحانه آنتاليا تركيه
صبحانه تركيه متشكل از: : پنير، عسل، مربا (مربا آنتاليا معروف است)، زيتون سيا و سبز، كالباس، تخم مرغ، كره، گوجه فرنگي و خيار، نان است و حتي شما مي توانيد آب پرتقال تازه، ميوه هاي فصل، ماست، نانوايي، دانه هاي ذرت از هتل تهيه كنيد.چايي يكي از نوشيدني هاي ضروري صبحانه آنتاليا تركيه است.


ناهار آنتاليا تركيه
عمدتا مسافران تور آنتاليا كباب را بعنوان ناهار ترجيح مي دهند.كباب با برش استيك در يك سيخ كباب كه برش هاي آن نازك است آماده پذيرايي از مسافران تور آنتاليا است.كباب مي توانيد بعنوان يك مواد غذايي سريع به همراه نان يا برنج خورده شود.
غذاهاي ديگر عبارتند از: : كوفته، پيتا، lahmacun بعنوان پيتزا تركي و ayran (يك نوشيدني ساخته شده با مخلوط ماست و آب و نمك) شناخته شده است.


شام آنتاليا تركيه
شام تركيه با تنقلات آغاز مي شود(: دلمه، ezme، حيدري، cacik، hibes، هوموس، imambayildi ... شما مسافران تور آنتاليا كاملا با طعم آنها آشنا مي شويد.سالاد و ترشي از وعده هاي غذا هستند.
وعده هاي غذايي اصلي عبارتند از: استيك، chop – liver، آتش، تنور، كباب كاگيت.


دسر آنتاليا تركيه
برخي از دسر معروف عبارتند از: باقلوا، kadayif، yuvası، sutlac، tavuk gogsu  علاه بر اين آنتاليا بستني سوخته بسيار خوشمزه دارد.


محصولات غذايي آنتاليا تركيه
محصولات غذايي و آشاميدني نوشيدني معروف ترين تركيه چاي است. چايي نيز در تابستان كه هوا بسيار گرم است بعنوان امداد رساني مصرف مي شود. بعد از غذا قهوه ترك ترجيح داده مي شود.قهوه ترك توسط آسياب كه از يمن و برزيل ساخته شده دانه هاي قهوه آسياب مي شود.براي پخت و پز از آب و شكر استفاده مي كنند.
چه غذايي بخورم:آنتاليا غذاهاي با تركيب فوق العاده از عربي و مديترانه برخوردار است.در ميان اين غذاها سوپ Kulakli كه از نخود و گوشت كوچك خرد شده تهيه شده است وجود دارد،  Tahinl Piyaz يك سالاد لوبيا كه چاشني آن دانه هاي كنجد خرد شده است، Tandir Kebap, Kabak Tatlisi (pumpkin desert) شيرين توسط دانه كنجد و انگور شربت و مربا ترنج تهيه مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.